Регистрирай се Забравена парола
(A+)
По-голям шрифт: А+
По-малък шрифт: A-
Нормален шрифт: A

Дирекция „Национален парк Централен Балкан“ отбеляза Европейския ден на екологичната мрежа НАТУРА 2000

27 Май 2024
Във връзка с Европейския ден на екологичната мрежа НАТУРА 2000, Дирекция  „НП Централен Балкан“, в партньорство с Народно читалище "Васил Левски-1861г." – Карлово, проведоха информационна кампания, под надслов „Мисли еко, бъди еко“. Събитието се проведе в рамките на два дни – 22 и 25 май, пред сградата на читалището с цел предоставяне на информация за местната общност, относно същността и предназначението на НАТУРА 2000, както и на Национален парк „Централен Балкан“. На проявилите интерес бяха раздадени информационни материали, както и възможност за получаване на допълнителна информация, при отправени въпроси към Парковата дирекция. За децата Парковата дирекция предостави адаптирани материали и тематични игри.
Събитието се проведе при засилен интерес, като посетителите и експертите на Парковата дирекция дискутираха въпросите, свързани с темата.
Парковата дирекция изразява благодарност Народно читалище "Васил Левски-1861г." – Карлово за оказаната подкрепа с пожелания за много съвместни инициативи за в бъдеще.