Дирекция “НП Централен Балкан“ обявява Ден на отворените врати.

17 Септември 2021
               Дирекция „Национален парк Централен Балкан” обявява 21 септември за Ден на отворените врати. Централният офис в Габрово на ул. „Бодра смяна” 3 ще приема граждани от 10 до 16 часа. Така Дирекцията се присъединява към отбелязването на Седмицата на мобилността – 16-22 септември.
            Европейска седмица на мобилността e ежегодна инициатива на Европейската комисия за устойчива градска мобилност. Тази година се провежда под мотото: „Придвижвайте се устойчиво. Бъдете здрави.“, като завършва с популярния „Ден без автомобили“.
          От 2002 г. насам, Европейска седмица на мобилността цели да подобри публичното здраве и качеството на живот, като популяризира придвижването със средства, които не замърсяват околната среда и устойчивия градски транспорт. Кампанията дава възможност на хората да изследват ролята на улиците в града и да експериментират с разнообразни практични решения за придвижването в населените места, с които да адресират градски предизвикателства като замърсяването на въздуха.
        Парковата дирекция провежда Дни на отворените врати, като знак за откритост на управление, отворено към диалог, готово за контрол и отчет пред обществото.
        Можете да ни намерите и във Фейсбук на :
        https://www.facebook.com/centralbalkan.bg

 
Телефон за подаване на сигнали и жалби: +35966801277
(всеки делничен ден от 8:00 до 16:30)
+359886090658
(в извънработно време)
или е-mail адрес:
office@centralbalkan.bg