Регистрирай се Забравена парола
(A+)
По-голям шрифт: А+
По-малък шрифт: A-
Нормален шрифт: A

Министерство на младежта и спорта обявява поканa за номиниране на младежки доброволчески инициативи

21 Септември 2022
2022 година е Европейска година на младежта!
Една от приоритетните области, в които Министерството на младежта и спорта ще работи е „Младежкото Доброволчество — кауза за устойчиво развитие тук и сега!“ За тази цел ще бъде разработена и публикувана Бяла книга за младежко доброволчество.
Каним Ви да номинирате младежка доброволческа инициатива, която да бъде включена в Бялата книга за младежко доброволчество!
  - Ако сте участници или организатори на младежки доброволчески инициативи,
  - Ако знаете и сте чували за младежки доброволчески инициативи, които са оставили отпечатък върху Вас или Вашата общност.
Не се колебайте! Номинирайте Вашите инициативи!
Мотивация:
По този начин ще популяризираме доброволческата мисия, ще разпространим идеята и ще привлечем нови участници във вдъхновяващи каузи на младежко доброволчество!
Няма ограничения по отношение на целите и мисиите на младежките доброволчески инициативи, както и в броя на Вашите номинации.
Как да изпратите Вашата номинация:
Можете да изпращате Вашите предложения за номинация до 10 октомври 2022 г. на имейл:
youth.policy@mpes.government.bg,, като попълните следният формуляр:
https://forms.gle/mV14QfCWTZEorzAU9.  
След предварителен подбор, номинираните инициативи ще бъдат включени в Бялата книга за младежко Доброволчество.
Предоставяйки лични Данни в настоящия формуляр, Вие Давате съгласието си данните да бъдат използвани за целите на разработването, публикуването и разпространението на Бялата книга за младежко Доброволчество в печатен и електронен формат,
Изпращайки снимковия материал, Вие Декларирате, че той не е обект на Ваши авторски права и/или авторски права на трети лица и може да бъде използван за целите на разработването, публикуването и разпространението на Бялата книга за младежко Доброволчество в печатен и електронен формат.