СТАРТИРА КАМПАНИЯТА "ЗЕЛЕНА ИДЕЯ"

03 Юли 2012
Министерство на околната среда и водите (МОСВ) и Радио N-JOY, Z-Rock, bTV Radio, Melody, Jazz FM и Classic FM се обединяват в новия свеж проект „Зелена идея”. Кампанията дава възможност на всеки да сподели и покаже какво и как би променил в града, в който живее, в парка, в който се разхожда или в планината и морето, които обича – да предложи идея или да изрази... мнение как страната ни да стане още по-красива. В „Зелена идея” могат да се включат и всички, които са посетили някои от прекрасните кътчета на българската природа и желаят видяното да докосне още много хора.

Идеите могат да се споделят на специалния микросайт на кампанията http://www.zelenaidea.bg/. Основната цел, която си поставя „Зелена идея” е по забавен и приятен начин да събере на едно място свежи идеи за опазването на околната среда и да насочи вниманието към уникалните места в българската природа. На сайта на кампанията всеки ще може да даде и сво глас за снимката или идеята, която най-много го е впечатлила и иска да подкрепи, като по този начин тя ще достигне до още много хора.

Кампанията ще продължи от 2 юли до 23 ноември 2012 година. Трите най-добри идеи ще спечелят страхотни награди – висок клас цифрови фотоапарати и екскурзии до едни от най-красивите кътчета в страната.
Телефон за подаване на сигнали и жалби: +35966801277
(всеки делничен ден от 8:00 до 16:30)
+359886090658
(в извънработно време)
или е-mail адрес:
office@centralbalkan.bg